Vliv strategického plánování na rozvoj obcí a regionů - Stejskal, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá rozborem aspektů regionální politiky a její tvorbou a ovlivňováním prostřednictvím strategického plánování. Hlavní pozornost je věnována vlivu strategického plánování jako metody rozvoje regionů.
The influence of strategic planning on the development of municipalities and regions
Keywords: strategické plánování; strategický rozvoj; ekonomický rozvoj; Regionální politika; Regionální rozvoj