Technicko-hospodářské ukazatele ve veřejné železniční dopravě - Hanák, Radek (Univerzita Pardubice, 2006)
Shrnutí poznatků o ukazatelích používaných v železniční veřejné dopravě a návrh změn pro zlepšní hodnot ukazatelů.
Technical - economic indices in public railway transport
Keywords: železniční doprava; dopravci; Veřejná doprava; ekonomické ukazatele; statistika