Návrh grafického designu pro Svitavskou nemocnici a.s. - Dostál, Michal (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem webové prezentace jako marketingového komunikačního nástroje především Public Relations (PR). V práci jsou nastíněny základy marketingu a proč je pro společnost nezbytné mít dobře zvládnutý internetový marketing. Práce obsahuje popis konkrétních technologií a doporučované zásady používané pro vytváření plnohodnotných webových prezentací, tak aby byli uživatelsky přehledné a snadno k nalezení ve vyhledávačích. Praktická část je grafický návrh internetových stránek Svitavské nemocnice a.s. Stránky jsou vytvořeny pouze jako grafický návrh nikoliv plně funkční internetové stránky.
Graphic design for the Svitavy hospital a.s.
Keywords: online marketing; public relations; HTML; CSS; SEO; web; návrh designu