Logistické trendy v dodavatelských řetězcích - Hruška, Roman (My University, 2018)
Článek se zabývá logistickými trendy v dodavatelských řetězcích. Velký vliv na dění v dodavatelských řetězcích má technický a technologický vývoj a nesmíme opomenout ani stále rostoucí význam globalizace. Mezi vybrané trendy v dodavatelských řetězcích jsou v tomto článku zahrnuty robotizace, automatizace, digitalizace, důraz na zelenou a štíhlou logistiku a proces integrace v dodavatelských řetězcích.
Logistic trends in supply chains
Keywords: dodavatelský řetězec; integrace; automatizace; zelená logistika; supply chain; integration; automation; green logistics