Opatření ke zvýšení průjezdnosti městem Pardubice - Barva, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Prace se zabývá hodnocením dopravního systému města. Autor navrhuje světelné signalizační zařízení na křižovatce ulic Bubeníkova a Husova.
Keywords: dopravní provoz; Pardubice; dopravní systémy; Intenzita dopravy