Analýza přístupnosti webových stránek neziskových organizací - Švec, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá přístupností webových stránek neziskových organizací a její bližší analýzou. Vymezuje pojem nezisková organizace, zpracovává úvod do tvorby webových stránek a hodnotí přístupnost vybraných webových stránek neziskových organizací dle pravidel Best Practice.
Analysis of web sites‘ accessability of non-profit associations
Keywords: přístupnost; www stránky; webové prohlížeče; Neziskové organizace; analýzy; metodiky; hendikepovaní uživatelé