Úloha radiologického asistenta při MR vyšetření páteře - Záhorová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2017)
V této práci je popsána magnetická rezonance, základní anatomie páteře,zobrazovací metody využívané při zobrazení páteře, radiologický asistent. Dále je podrobně popsáno vyšetření páteře na přístroji MR a úloha radiologického asistenta při tomto vyšetření.
A role of assistant radiologist in the process of the MR spine examination
Keywords: radiologičtí asistenti; magnetické rezonance; vyšetření; páteře; radiological assistants; magnetic resonance; examination; spine