Implementace Proposal managementu v Panalpina Business Services, s.r.o. - Blahovská, Jana (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem diplomové práce je zavedení Proposal managementu jako nového procesu, který bude pomáhat s unifikací a standardizací stávajících procesů v Oddělení řízení zakázek. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se procesního řízení a také je zde uvedena analýza stávajících činností v Oddělení řízení zakázek. Praktická část této práce je zaměřena na modelaci procesů v Proposal managementu v návaznosti na stávající procesy, podnikovou kulturu a technologie. Dalším výstupem bude vytvoření náplně procesu Proposal management a jeho zavedení s přidruženou dokumentací v cloudové aplikaci Qvidian.
Implementation of Proposal Management at Panalpina Business Services Prague, s.r.o.
Keywords: procesní řízení; proces; proposal management; řízení zakázek; business process management; process; proposal management; order management