Implementace informačního systému pro hotely - Tvrdý, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Teoretická část práce se zabývá úvodem do teorie informačních systémů se zaměřením na hotelové informační systémy, architekturou webových aplikací a popisem technologií použité v praktické části. Praktická část práce se zaobírá návrhem a implementací interního hotelového systému.
Implementation of Hotel service system
Keywords: informační systémy; hotely; Java; Jave EE; Spring; Hibernate; JPA; webové služby; SPA; JavaScript; Angula; information systems; hotels; Java; Jave EE; Spring; Hibernate; JPA; web services; SPA; JavaScript; Angular