Práce s personálními zálohami v organizaci - Zahradníková, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se snaží objasnit pojem personální zálohy, personální plánování, analýzu pracovního místa a práci se zálohami. Praktická část popisuje práci s personálními zálohami v holdingu ČKD a DAKO, a.s.
Work with personal reserves in organisations
Keywords: personální zálohy; personální útvar; personální plánování