Analýza terminálů kombinované přepravy v České republice - Uhlíř, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se věnuje problematice terminálů kombinované přepravy na území České republiky. Obsahuje porovnání terminálů kombinované přepravy v České republice a jejich parametrů, konkrétně pak terminálů s veřejným přístupem.
Analysis of the combined transport terminals in the Czech Republic
Keywords: kombinovaná přeprava; terminál; překladiště; operátor kombinované přepravy; combined transport; terminal; transshipment point; combined transport operator