Vliv zámku na rozvoj obce Častolovice - Kyralová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se pokouší charakterizovat vliv a přínos zámku na rozvoj obce Častolovice.
The impact of the castle on the development of the town Častolovice
Keywords: obce; kulturní památky; zámky; Častolovice; Regionální rozvoj