Aplikace programu Cicero - Komínková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2005)
Studium programu Cicero. Zpracování podkladů pro modelovou tiskárnu a použití programu Cicero pro kalkulace výrobních produktů. Ověření správnosti kalkulací programu Cicero s údaji získanými v běžné praxi.
Applocation program Cicero
Keywords: kalkulace nákladů; tiskárny; Informační systémy