Analýza managementu podniku Galvia, spol. s.r.o. - Procházková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zaměřuje na charakteristiku managementu, posouzení zvolené strategie a zhodnocení funkčnosti managementu v konkrétním soukromém podniku. Hodnotí pozici podniku na trhu, odhaluje jeho silná a slabá místa a navrhuje řešení pro snížení možných rizik.
Analysis of the management - Galvia enterprise
Keywords: Management; podniky; Strategické řízení; SWOT analýza