Marketingová strategie města Pardubic - Hvězda, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce ve své obecné části pojednává o vztahu marketing - obec a město v České republice. V části praktické se autor zaměřil na specifika strategického plánu města Pardubic. Pokouší se vyhodnotit tento plán a navrhnout možná řešení, která by vedla k rychlejšímu rozvoji města Pardubic a s ním i souvisejícího regionu.
Marketing strategy of Pardubice
Keywords: Pardubice; Marketingová strategie; Marketing; Regionální rozvoj; strategické plánování; město; veřejná správa