Mobilní IS STAG - Kupr, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce má za úkol čtenáři přiblížit problematiku operačních systémů pro mobilní telefony. Podrobněji se pak zabývá operačním systémem Google Android, kde, mimo jiné, popisuje různorodost zařízení, na kterých se Android využívá. Dále se zaměřuje na popis webových služeb, včetně služeb poskytovaných IS/STAG. V závěru je popsána praktická část diplomové práce, kterou byla tvorba aplikace Mobilní IS/STAG komunikující s webovými službami. Aplikace byla vytvořena pro platformu Android.
Mobile IS/STAG
Keywords: Android; Java; Windows Mobile; iOS; Apple; Microsoft; webové služby; IS/STAG; UPCE; verze API; Android; Java; Windows Mobile; iOS; Apple; Microsoft; web services; IS/STAG; UPCE; API level