Vnímání reklamy ženami v seniorském věku - Riznerová, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
Předložená práce se zabývá problematikou vnímání reklamy u žen v důchodovém věku. V teoretické části se okrajově zmiňuje o historii reklamy, dále se zabývá základní terminologií jako druhy reklamy a typologií. Z velké části pak zkoumá psychologické působení reklamy na spotřebitele, zejména pak na ženy v seniorském věku. V empirické části za pomoci standardizovaného dotazníku uvádí výsledky výzkumu o dané problematice.
The perception of advertisement by women at pension age
Keywords: Advertisement; women; pension age; psychological function; reklamy; ženy; důchodový věk; psychologické působení