Osmdesát let od objevu a interpretace jaderného štěpení (1938): Otto Hahn a tradovaná verze příběhu - Grygar, Filip (Fyzikální ústav Akademie věd České republiky, 2019)
Článek se zabývá chemikem Otto Hahnem a tradovanou verzí o objevu a interpretaci jaderného štěpení v roce 1938
Otto Hahn and Eighty Years of the traditional version of the discovery and Interpretation of Nuclear Fission (1938)
Keywords: Otto Hahn; jaderné štěpení; Otto Hahn; nuclear fission