Ingrid Noll und Spiel mit der Sprache in "Röslein rot" - Starcová, Naděžda (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá tendencemi současné němčiny, frazeologismy a přejímáním angloamerikanismů. Po stylistické, syntaktické a lexikální stránce rozebírá dílo "Röslein rot".
Ingrid Noll a hra s jazykem v "Röslein rot"
Keywords: němčina; Gramatika; frazeologismy; angloamerikanismy v němčině