Finanční analýza Elektrárny Chvaletice a. s. - Pazderová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se věnuje finanční analýze společnosti Elektrárna Chvaletice a. s. Analýza společnosti je provedena v letech 2010 - 2012 pomocí vybraných poměrových ukazatelů. Těmito ukazateli jsou ukazatel rentability, zadluženosti, aktivity a likvidity. Na základě výsledků jsou navržena doporučení pro zlepšení.
The Financial Analysis of Elektrárna Chvaletice a. s.
Keywords: finanční analýza; poměrové ukazatele; ukazatele rentability; ukazatele zadluženosti; ukazatele aktivity a likvidity; financial analysis; ratio indicators; profitability ratios; debt ratios; asset ratios; liquidity ratios