Policie České republiky a její zapojení do IZS v Praze - Šumpík, Luboš (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na Policii České republiky, její historii, poslání, činnost a zapojení do integrovaného záchranného systému. Cílem práce je zhodnocení spolupráce Policie České republiky s dalšími složkami IZS na území hlavního města Prahy.
Police of the Czech republic and its cooperation IRS in Prague
Keywords: Integrovaný záchranný systém; Policie České republiky; spolupráce složek IZS; Krajské ředitelství hlavního města Prahy; mimořádná událost; Integrated rescue system; Police of the Czech republic; cooperation of IRS; Regional directorate of the capital Prague; extraordinary event