Založení eshopu a analýza provozních procesů - Sztancsik, Dominik (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem založení eshopu a analýzou klíčových provozních procesů s cílem vytvořit prakticky využitelný přehled kroků potřebných k úspěšnému spuštění a řízení internetového obchodu. Teoretická část se zaměřuje na vymezení základních pojmů ecommerce, analýzu trhu a právních aspektů podnikání, zatímco praktická část zahrnuje výběr platformy, tvorbu designu, integraci systémů a návrh marketingové strategie. Výstupem je ucelený a aplikovatelný návod vhodný pro začínající podnikatele i studenty se zájmem o elektronické obchodování.
Establishment of an eshop and Analysis of Operational Processes
Keywords: e-shop; ecommerce; provozní procesy; marketing; e-shop; ecommerce; operational processes; marketing