Stanovení termodynamické disociační konstanty vybraných léčiv - Plešerová, Libuše (Univerzita Pardubice, 1999)
Stanovení termodynamické disociační konstanty vybraných léčiv regresní analýzou potenciometrických titračních dat.
Determination of thermodynamic dissociation constant of selected drugs
Keywords: potenciometrická titrace; protonační rovnováhy; Disociační konstanty; kyselina acetylsalicylová; Benzocain; Metipranolol; Paracetamolum; Procain