Kodér/dekodér vybraných cyklických kódů - Knejp, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na způsoby kódování a dekódovaní cyklických kódů. V teoretické části bude vysvětlena základní problematika kódování a dekódovaní různých typů kódů. Dále bude popsáno podrobně kódování a dekódovaní cyklických kódu a jejich použití. Praktická část bude obsahovat program pro kódovaní/dekódovaní cyklických kódu a jeho popis.
Encoder / decoder off selected cyclic codes
Keywords: kódování; dekódování; cyklické kódy; kodéry; dekodéry; encoding; decoding; cyclic codes; encoders; decoders