Znalosti a názory studentů vybraných středních škol o plánovaném rodičovství - Vaníčková, Jana (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá plánovaným rodičovstvím. V první části je popsáno oplození, věk, zdravotní stav partnerů, životospráva ženy v těhotenství, asistovaná reprodukce a antikoncepce. Ve druhé části jsou zpracovány výsledky dotazníkového šetření.
Opinions and knowledges of the family planning in students of chosen secondary schools
Keywords: plánované rodičovství; antikoncepce; asistovaná reprodukce; dotazníkové šetření