Využití MALDI pro analýzu biologických materiálů - Prajslerová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce vysvětluje princip metody MALDI, její využití v praxi, možnosti metody a praktické uspořádání.
Using of MALDI for analysis of biological materials
Keywords: Hmotnostní spektrometrie; matrice; Laser; biomateriály; molekulová hmotnost; metoda MALDI