WWW aplikace pro inzerci motocyklů - Pešl, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá popisem technologií sloužících pro tvorbu webových aplikací a možnostmi zabezpečení dat včetně problematiky SQL Injection. Praktická část popisuje vytvoření informačního systému pro inzerci motocyklů, jeho hlavní funkce a způsob implementace.
WWW applications for advertising motocycles
Keywords: webové aplikace; inzerce; MySQL; PHP; zabezpečení; web aplication; advertising; security