Ústavnost a zákonnost obecně závazných vyhlášek obcí - Ždímal, Radim (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá tvorbou obecně závazných vyhlášek obcí jejími orgány s přihlédnutím k nejzávažnějším chybám při jejich tvorbě a posouzení jejich ústavnosti a zákonnosti.
Keywords: právní normy; samospráva; obecní výhlášky; veřejná správa