Spolupráce v hodnotovém řetězci. - Jedličková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2012)
Hodnotový řetězec je nástroj, který v dnešní době pomáhá podnikům identifikovat požadavky a preference zákazníků. Základním předpokladem pro fungování tohoto řetězce je úzká spolupráce mezi jednotlivými články. Práce se zabývala tímto hodnotovým řetězcem vybraného podniku chemického průmyslu a spoluprácí v něm.
Collaboration in the value chain.
Keywords: spolupráce v hodnotovém řetězci; hodnotový řetězec; dodavatelský řetězec; metoda CPFR; collaboration in value chain; value chain; supply chain; CPFR method