Informační podpora procesů v projektové a konzultační činnosti jako nástroj ke snížení nákladů a rizik - Karlíček, Jakub (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce na téma "Informační podpora procesů jako nástroj ke snížení nákladů a rizik" popisuje, jaká rozhodnutí musí činit subjekty působící v oblasti projektové a konzultační činnosti. Informační management staveb BIM přináší zcela nové požadavky na informační podporu, jejímž cílem má být lokální koncentrace informací při zachování jejich kvalitativních parametrů v celém životním cyklu investiční výstavby.
Information support of processes in design and consulting services as a cost and risks reducing tool
Keywords: informační systémy; ERP; BIM; inovace; Stavebnictví 4.0; projektování; životní cyklus; management; informace; znalosti; information systems; ERP; BIM; innovation; Construction 4.0; designing; life cycle; management; information; knowledge