Průzkum informovanosti žen o umělém ukončení těhotenství - Glanzová, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá problematikou umělého ukončení těhotenství. Teoretická část obsahuje definici interrupce, historii umělého ukončení těhotenství (dále UUT), druhy UUT, metody provádění UUT, rizika UUT, abortivní antikoncepci, něco málo o skupinách Pro-life a Pro-choice a o alternativách UUT. Praktická část obsahuje vyhodnocení dotazníků zpracované do grafů.
Research into women's knowledge of abortion
Keywords: interrupce; těhotenství; přerušení; rizika; metody; dotazníkové šetření