Modelové riešenie prípravy realizácie stavebného diela - Marcin, Marián (Univerzita Pardubice, 2000)
Príspevok analyzuje základné princípy modelového riešenia výstavbového procesu, ktoré významnou mierou ovplyvňujú rozhodovací proces pri plánování a realizácii stavebných prác.
Keywords: stavitelství; dopravní stavby; příprava; Modelování; realizace