Analýza faktorů ovlivňujících poptávku a nabídku po službách v rámci integrace dopravních systémů se zaměřením na městskou a příměstskou dopravu - Moravcová, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce shrnuje poznatky o faktorech působících na poptávku a nabídku po dopravních službách a to zejména u IDS a MHD.
Keywords: logistický přepravní řetězec; městská hromadná doprava; Integrovaný dopravní systém; nabídky; poptávka; marketing dopravy; přepravní trh