Restaurování a konzervace sochy sv. Jana Nepomuckého z kostela sv. Františka Serafínského - Křížovnické nám., Praha - Záruba, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Restaurátorská práce se věnuje restaurování a konzervaci sochy sv. Jana Nepomuckého z Kostela sv. Františka Serafinského v Praze. Popisuje restaurátorské zásahy provedené na materiálu sochy, plastické a barevné retuše a rekonstrukce chybějících částí. Práce je doplněna fotodokumentací.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; průzkumy; sochy; Jan Nepomucký, svatý; pískovce; barevnost; doplňky