Zavádění principů cirkulární ekonomiky - Háze, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem práce je pomocí sekundární analýzy dat identifikovat a zhodnotit současný přístup firem k problematice zavádění principů cirkulární ekonomiky do podnikové praxe.
Implementation of Circular Economy Principles
Keywords: cirkulární ekonomika; lineární ekonomika; redukce; znovupoužití; recyklace; odpadové hospodářství; circular economy; linear economy; reduction; reuse; recycling; waste management