Racionalizace vedení manipulačních vlaků - Valčuha, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá vlivem osobní dopravy na provoz manipulačních vlaků, které zajišťují dopravu jednotlivých vozových zásilek v obvodu PJ Brno. Součástí bakalářské práce je návrh nového grafikonu vlakové dopravy bez vlivu osobní dopravy. Autor porovnává ekonomickou a provozní situaci navrhovaného grafikonu se současným stavem.
Rationalization of control of the freight trains
Keywords: nákladní doprava; grafikon vlakové dopravy; osobní doprava; jednotlivé vozové zásilky; freight transport; train traffic timetables; personal transport; single wagon consignments