Determinanty environmentálních inovací v malých a středních podnicích - Svoboda, Karel (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá ekologickými inovacemi a jejich vlivem na životní prostředí. Cílem práce je tyto inovace a další důležité s nimi spojené aspekty charakterizovat, připravit a analyzovat data z šetření Community Innovation Survey za MSP v České republice a zhodnotit vliv vybraných determinantů na environmentální inovace MSP.
Determinants of environmental innovations in small and medium-sized enterprises
Keywords: determinanty; environmentální inovace; malé a střední podniky; udržitelný rozvoj; determinants; environmental innovations; small and medium-sized enterprises; sustainable development