Chalkogenokyanatanové komplexy vanadocenu a titanocenu - Erben, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Byly připravovány chalkogenokyanatanové komplexy titanocenu a vanadocenu. Získané sloučeniny byly charakterizovány spektroskopickými metodami.
Chalcogenocyanate complexes of vanadocene and titanocene
Keywords: bis(cyklopentadienyl)diselenokyanatotitaničitý komplex; bis(cyklopentadienyl)dithiokyanatotitaničitý komplex; bis(cyklopentadienyl)diselenokyanatovanadičný komplex; bis(cyklopentadienyl)dithiokyanatovanadičitý komplex; spektroskopie