Kalkulace nákladů na dopravu při využití alternativních možností výroby ve vybrané společnosti - Janečková, Erika (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zaměřuje na kalkulaci nákladů na dopravu ve vybrané společnosti. V práci jsou analyzovány současné náklady na pořízení a přepravu komponentů potřebných pro výrobu ve vybrané společnosti. Na základě analýzy jsou navrženy alternativní způsoby výroby a přepravy komponentů vedoucí k úspoře nákladů.
Calculation of transport costs using alternative production options in the selected company
Keywords: kalkulace nákladů; náklady v dopravě; nákladní doprava; silniční doprava; costing; transport costs; haulage; road transport