Vliv značky na kupní chování - Hančíková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem práce je navrhnout optimální marketingovou strategii zaměřenou na vybraný segment spotřebitelů pro firmy realizující svoji činnosti v oblasti rychlého občerstvení. Marketingová strategie je navržena na základě dotazníkového šetření a obsahuje stručnou charakteristiku všech složek rozšířeného marketingového mixu služeb produktu, ceny, distribuce, propagace, procesů, lidí a materiálního prostředí.
Influence of brand on purchasing behaviour
Keywords: nákupní chování; obchodní značka; spotřebitelský segment; rychlé občerstvení; marketingová strategie; purchase behaviour; trademark; consumer segment; fast food; marketing strategy