Stejná odměna za stejnou práci mužů a žen - naplnění ustanovení § 4a zákona o mzdě v podmínkách Čd, s.o. - Janák, Marián (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá odměňováním v ČD, s.o. Zaměřuje se na odměňování mužů a žen z pohledu předpisů a jejich odměňování v praxi.
The same reward for the same work of men and women - fulfiling of the provision of § 4a of wage law in ČD's terms
Keywords: České dráhy; mzdový systém; mzdy; zaměstnání; muži; ženy