Mikrobiální kontaminace sójových výrobků - Mrkvičková, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace sójových výrobků a proměřením aktivity vody všech výrobků. Sleduje změnu mikrobiologických hodnot vybraných sójových výrobků během skladování.
Microbiological contamination of soya products
Keywords: sója; mikrobiální kontaminace; Aktivita vody