Kvalita toxikologických dat ve volně přístupných elektronických publikacích českých nevládních organizací zaměřených na ochranu životního prostředí - Nekardová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2007)
Tématem této práce bylo posouzení kvality toxikologických dat na webových stránkách nevládních organizací zaměřených na ochranu životního prostředí. Předmětem hodnocení byla jak odborná úroveň zpracování dat, tak i způsob prezentace výsledků veřejnosti.
Quality of toxicology informations on free access web pages of environmental NGOs in Czech Republic
Keywords: Arnika; Greenpeace; rtuť; toxikologická data