Analýza trhu z hlediska marketingu podniku - Bachurová, Jana (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá analýzou komunikačního mixu, z hlediska značky Odivi. V teoretické části je popsán samotný trh a strategie, kterou podnik na daném trhu může používat. Dále je popsána analýza okolí podniku a pak samotný komunikační mix. Praktická část obsahuje analýzu okolí značky Odivi a analýzu přístupu ke komunikaci značky na českém trhu.
Marketing market analysis of company
Keywords: Odivi; analýza trhu; brand; komunikační mix; nástroje komunikačního mixu; Odivi; market analysis; brand; marketing communication mix; tools of marketing communication mix