Indikátory kvality péče v čekárně zdravotnického zařízení - Machyánová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2014)
V teoretické části popisuji pojem kvalita a její možnosti měření a zvyšování a spokojenost pacientů. Dále popisuji, jak by měla vypadat čekárna zdravotnického zařízení.Zaměřovala jsem se i na psychologii prostředí, orientační systém a na reklamy v prostorách zdravotnického zařízení. Ve výzkumné části jsem se zabývala technickými a hygienickými požadavky na čekárny a toalety ambulantních lékařů.
Indicators of health care quality in waiting rooms of medical institutions
Keywords: kvalita péče; indikátory kvality; čekárny zdravotnického zařízení; care quality; indicators of health care quality; waiting rooms of medical institution