Hodnocení efektivnosti investice v podniku Zemědělské a obchodní družstvo Rasošky - Šrámková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá hodnocením efektivnosti investice. Dále popisuje konkrétní metody hodnocení.
Evaluation of investment efficieness in Zemedelske a obchodni druzstvo Rasosky
Keywords: investiční výstavba; ekonomické hodnocení; hodnocení investic; Efektivnost; výnosnost; podniky; Investice