Propagace FEI a podpora výuky pomocí agentů společnosti Microsoft - Stárka, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá animací a dubbingem postavy, která bude využívána pro vedení prezentace určené pro střední školy. Prezentace využívá dubbované postavy k podpoře přednášejícího. Aplikace je navržena v prostředí Visual C# a využívá podpůrné aplikace "PowerPoint 2003" a "Windows Media Player".
Propagation FEI and support education by the help of agents Microsoft company
Keywords: animace; snímek; postava; Microsoft Agent; Visual C#; prezentace; animation; Image; character; Presentation