Vliv hematoencefalické bariéry na transport léčiv do mozku - Žáková, Pavla (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se zabývá transportem léčiva přes hematoencefalitickou bariéru do mozku.
The Blood-brain barrier influence on drug delivery to the brain
Keywords: léčiva; transportní procesy; mozek; hematoencefalická bariéra