Optimalizace doručovací služby na obvodě Hradec Králové - Kalhous, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá optmalizací doručovací služby na obvodě Hradec Králové a návrh na vytvoření pracovních míst v souvislosti s kombinovaným doručováním.
Optimalisierung des zustelldienstes im bezirk Hradec Králové
Keywords: doručovací služba; balíky; Optimalizace; Česká pošta s.p.; dodejna