Problematika nedostatečné kvalifikace zaměstnanců MSP v odvětví stavebnictví - Janda, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce si klade za cíl zmapovat situaci v oblasti zajišťování kvalifikovaných pracovníků v odvětví stavebnictví a navrhnout doporučení pro zlepšení současného stavu. Nejprve charakterizuje povahu kvalifikovaných pracovních sil v tomto odvětví a následně zkoumá metody a formy jejich zajišťování z pohledu malých a středních podniků. V závěru jsou všechny získané informace shrnuty a jsou stanovena doporučení, která by mohla vést ke zlepšení současné situace.
Issue of lack of SMEs employees qualification in the construction industry.
Keywords: kvalifikace; malé a střední podniky; stavebnictví; zaměstnanci; qualification; small and medium enterprises; construction industry; employees